top of page

VASTPANEEL

Vast panelen zijn identiek als onze stalen deuren maar dan zonder scharnieren en handgrepen. Een stalen wand of raam met glas is zeer sfeervol, industrieel en karakteristiek. Het past perfect in een modern, klassiek als landelijk interieur.

 

Een vast paneel is goed te combineren naast een stalen deur maar ook als losstaand element optimaliseert het alle licht in uw ruimte. Wij maken al onze stalen panelen op maat, volledig naar uw wensen.

 

Een vast paneel kan ook zorgen voor een natuurlijke onderverdeling van uw ruimte. Het vast paneel verdeelt de ruimte dan in zones. Door ook hier te kiezen voor figuurglas kan je zelfs het zicht onttrekken van sommige elementen in je interieur met altijd dat maximaal genot van het binnenvallende licht. Het licht maar dus niet het zicht!

 

De verdeling van het vast paneel kan je volledig op uw interieur laten aansluiten. Zo is een strakke horizontale lijn die is uitgemeten op je lichtschakelaars een fijne extra die voor rust en klasse zorgt. Zo wordt het vast paneel een integraal onderdeel van je ruimte.

bottom of page