top of page

STAP 1

U heeft een mooie stalen deur gezien? Vraag een offerte aan via onze website. U geeft de maten op die u zelf heeft gemeten. Vervolgens ontvangt u op korte termijn een scherpe offerte met een vaste prijs.

 

Wilt u liever eerst de deuren zien in onze showroom of de offerteaanvraag telefonisch met ons doornemen? Dat is prima natuurlijk!

* prijs wordt definitief vastgesteld na inmeten op locatie.

STAP 2

Is alles duidelijk en naar wens, dan kan u de offerte online goedkeuren. Proficiat, uw stalen deur is al een stap dichterbij. 

Na goedkeuring maken wij met uw een afspraak voor een plaatsbezoek, technische opmeting en prikken direct een datum voor de montage. 

STAP 3

Na opmeting gaat uw stalen deur in productie en moet u 12 tot 14 weken levertermijn rekenen.

 

Als laatste fase monteren we de deur(en) bij u thuis of op kantoor. Uiteraard met zo min mogelijk overlast en natuurlijk leveren we alles keurig en opgeruimd op.

FAQ

Hier zijn enkele veelgestelde
vragen over VIDA DOORS.

Bij uw zoektocht naar de juiste stalen deur kan het zijn dat u voor het eerst in aanraking komt met termen waarvan het bestaan u onbekend was. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken. Hier vindt u een overzicht van de meest voorkomende vragen omtrent ons product, bedrijf en service.

Mocht u toch geen antwoord vinden op uw vraag dan kunt u altijd een mail sturen naar info@vidadoors.be en wij zullen binnen 3 werkdagen antwoord geven.

DRAAIRICHTING BEPALEN

Bij het kiezen van de draairichting van uw smeedijzeren binnendeur moet u goed nadenken over de indeling van de ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan het gemak van een kamer binnenlopen of juist een kamer uitlopen.

 

Daarnaast word de keuze voor de draairichting ook bepaald door de inrichting van de ruimte. Het kan zijn dat u hier nog niet bij heeft stilgestaan en dat u voor het eerst word geconfronteerd met deze aspecten. 

Het links of rechts draaien van een deur is niet zo vanzelfsprekend. Want ga maar eens aan de andere kant van de deur staan, wat is nu de draairichting? Voor het aanschaffen van passend deurbeslag en sloten is het van belang dat je weet welke kant je deur opendraait.

Een handig ezelsbruggetje voor de draairichting van de deur is het kijken naar de deurscharnieren. Als je bij een dichte deur het scharnier ziet zitten dan draait de deur altijd naar je toe. Zit het scharnier dan rechts? Dan is het een rechtsdraaiende deur. Zitten de scharnieren links? Dan spreken we over een linksdraaiende deur.

 

Draairichting infographic stalen deuren vida doors
bottom of page